Porti metalice moderne

Poarta metalica model Gradina de vis

Poarta metalica cu tabla traforata Model GRADINA DE VIS

Poarta metalica din tabla decupata cu model GRADINA DE VIS pentru proprietățile rezidențiale. 

Această poartă metalică reprezintă o combinație armonioasă între funcționalitate, estetică și calitate superioară. Fabricată din metal rezistent, precum oțelul, această poartă impresionează prin designul său traforat, adăugând un element artistic captivant în peisajul vizual al proprietății. 

Este dotată cu o poartă pietonală integrată, oferind o intrare comodă și sigură pentru pietoni și vizitatori. Poarta pietonală este realizată cu aceeași atenție la detalii, completând designul general al porții.

Această poartă metalică a fost supusă unui proces meticulos de finisare pentru a asigura rezistență și aspectul său deosebit:

Sablare cu alice metalice:

Înainte de aplicarea finisajelor, suprafața metalică a fost curățată în profunzime prin sablarea cu alice. Acest proces a îndepărtat eficient rugina și impuritățile, pregătind suprafața pentru etapele ulterioare.

Grunduire cu Zinc Primer

După sablare, suprafața a fost acoperită cu un strat de grund zincat. Acest strat de zinc primer formează o barieră de protecție împotriva coroziunii și pregătește suprafața pentru etapa de vopsire.

Vopsire în Câmp Electrostatic

Suprafața metalică pregătită a fost apoi vopsită folosind tehnica câmpului electrostatic. Prin această metodă, vopseaua este încărcată electric și apoi aplicată uniform pe suprafață, asigurându-se un finisaj neted, uniform și rezistent la intemperii. Produsul finit este introdus intr-un cuptor special pentru fixarea vopselei.

Fiecare element al porții, inclusiv poarta pietonală și elementele traforate, au fost asamblate cu suduri de înaltă calitate. Aceste suduri nu doar conferă rezistență structurală, dar sunt și estetic integrate în designul general al porții

Rezultatul final este o poartă metalică remarcabilă, ce îmbină aspectul artistic, funcționalitatea practică și durabilitatea. De la designul traforat și poarta pietonală până la finisajele de calitate superioară, această poartă reprezintă o intrare elegantă și rafinată în orice proprietate.

Țeavă
Tablă decupată
Vopsit electrostatic
Tip oțel
Sablare

40 x 40 x 2 mm

3 mm

pulbere

S235

cu alice

Este prevăzută cu :

– Yală – butuc – broască – mâner – chei

– balamale reglabile – zavor

Call Now Button